Több kamerás felvétel

Videó szolgáltatásunkra kiváltképp nagy hangsúlyt fektetünk, épp ezért hangsúlyozzuk, hogy operatőrjeink és vágónk több éves szakmai múltra tekint vissza kereskedelmi és regionális tévézésben, így a megfelelő kamerabeállások, minőségi és jól szerkesztett vágó munka részünkről garantált. Képileg és hangban is profi minőséget biztosítunk.

Rendezvényét 3 kamerával rögzítjük. Egy totál képpel és két folyamatosan mozgó közeli kameraképpel. Igény szerint zöldhátteret is biztosítunk interjúkhoz, vagy beszédekhez. Emellett tér-, illetve puskamikrofonokkal, esetleg hangosítással biztosítjuk hangban is a kiemelt minőséget. Az esemény vágott anyagát rövid határidővel megküldjük és igény esetén a vágatlan felvételeket is rendelkezésre bocsájtjuk. Nem DVD lemezen, fájlmegosztón küldjük el és személyesen pendrive-on is átadjuk.

A megrendelés tartalmazza a min. 3 FULL HD kamerás rögzítést, lehetőség van 4K-ban is image videót felvenni, például előkészületekről, az esemény összegzéséről. Interjúk készítését, feliratozást, animálást vállalunk

Drón videók, képek elkészítésére is van lehetőség. Drón felvételek készítését Gopro kamerákkal vállaljuk. Drón megrendelés esetén kérjük mindenképp jelezze szándékát.

Videófelvétel:

50000 Ft-tól

Kérdése van a termékcsoporttal kapcsolatban? Írjon: