Zenei szolgáltatás

Rendezvényünk egyik legmeghatározóbb hangulatfestése kétségkívül a zene. A zene sokszínű és mindenképpen illeszkednie kell az eseményhez, ezért is vállaljuk zenei szolgáltatásunkon belül DJ biztosítását, zenekart, illetve zenei összeállítást. DJ kollégánk vállalja a zene biztosítását az esemény teljes időtartama alatt a legnagyobb változatossággal felvértezve. Legyen szó aláfestő zenéről, modern elektronikus zenéről, retro-ról vagy épp mulatós műfajról előzetes egyeztetés után a remek hangulat garantált.

Élő zenei szolgáltatásunk alatt egy akusztik zenekart értünk. Egy remek hangú hölgyet, mesteri gitár kísérettel, saját szerzeményekkel és mindenki által ismert slágerekkel akusztik formában.

Zenei összeállításunk garantálja az esemény alatt szükséges mindennemű hozott, vagy általunk biztosított anyag lejátszását. Természetesen ilyenkor egyeztetve a megrendelővel egy listát állítunk össsze, amelyet jóváhagyás után egy az egyben játszunk le. A félreértések elkerülése végett az esemény előtti egy hétben küldjük meg időkódokkal a teljes számlistát, melyre kérjük jóváhagyását.

Zenei összeállítás

35000 Ft-tól

Akusztik zenekar

70000 ft-tól